Kadeti Napretka pobedili vršnjake iz Pirota

Izvor: Aleksinac.net, 24.Jan.2021, 18:02

Kadeti Napretka pobedili vršnjake iz Pirota

Da ovaj vikend ne bi potpuno bio promašen, što se tiče košarke, pobrinuli su se kadeti Napretka. Posle šokantnog poraza prvog tima Napretka od Radničkog iz Kragujevca, mlađe kategorije su se izuzetno dobrom igrom i ubedljivom razlikom 83-59 (24-12, 26 -19, 15-12, 18-15) pobedili vršnjake iz Pirota. Pirot inače važi za vrlo jak rasadnik mladih igrača sa dobro organizovanom školom mlađih kategorija.

Predvođeni dirigentskom palicom trenera Nenada Krstića, >> Pročitaj celu vest na sajtu Aleksinac.net << ekipa Napretka u sastavu: Grujić 4 poena, Dinić, Živković B., Mitić 6 poena, Živković I. 5 poena, Copić, Ignjatović 7 poena, Janković 5 poena, Jevtić 2 poena, Popović, a najboljom igrom su se istakli Milan Trenčić 30 poena, 12 skoka, 4 asistencije i Marko Eror sa postignutim tripl dablom 23 poena, 10 skoka, 13 asistencije.

Iz priloženog se vidi da ipak ima nade za aleksinačku košarku ukoliko se ovakvim radom i zalaganjem mlađih kategorija nastavi i u narednom periodu.
Pogledaj vesti o: Košarka,   Kragujevac

Nastavak na Aleksinac.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Aleksinac.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Aleksinac.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.