KSS: Mačvane, hvala za sve što si uradio za Srbiju

Izvor: RTS, 02.Jun.2020, 13:27

KSS: Mačvane, hvala za sve što si uradio za Srbiju

Košarkaški savez Srbije zahvalio se Milanu Mačvanu na svemu što je pružio igrajući za reprezentaciju. Tokom bogate karijere Mačvan je bio član timova mladih i seniorskih reprezentacija sa kojima je osvajao niz odličja na Evropslim i svetskim takmičenjima.
Bivši kapiten nacionalne selekcije juče je saopštio da završava igračku >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << karijeru u 31. godini zbog problema sa kolenima.

"Hvala za sve što si uradio za Srbiju. Velikih 100 utakmica u dresu reprezentacije. Jednom kapiten, uvek kapiten! Sve najbolje," objavio je KSS na društvenim mrežama.
Mačvan je u dresu Srbije osvojio srebrna odličja na Olimpijskim igrama 2016. i Evropskim prvenstvima 2009. i 2017. godine.
U mlađim selekcijama osvajao je zlatne medalje na dva evropska i jednom svetskom prvenstvu.
Tokom karijere igrao je za FMP, Hemofarm, Makabi, Partizan, Galatasaraj, Armani, Bajern i Alvark.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

HVALA ZA SVE ŠTO SI URADIO ZA SRBIJU: Košarkaški savez Srbije se lepom porukom oprostio od igračke karijere kapitena

Izvor: Kurir, 02.Jun.2020

Košarkaški savez Srbije zahvalio se Milanu Mačvanu na svemu što je pružio igrajući za reprezentaciju.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.