JOVIĆ I BOGDANOVIĆ JEDNOGLASNI POSLE PORAZA OD ARGENTINE: Odbrana je ključ našeg neuspeha, oni su bili tim, a košarka je timski sport!

Izvor: Kurir, 10.Sep.2019, 15:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JOVIĆ I BOGDANOVIĆ JEDNOGLASNI POSLE PORAZA OD ARGENTINE: Odbrana je ključ našeg neuspeha, oni su bili tim, a košarka je timski sport!

Srpski košarkaš Stefan Jović rekao je da je njegova ekipa loše odigrala u odbrani i da je to razlog poraza od Argentine u četvrfinalu Svetskog prvenstva, dok je Bogdan Bogdanović istakao da su Argentinci bili tim.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

RAZOČARANJE Bogdanović: Argentinci us pokazali da su tim

Izvor: 011vodič.com, 10.Sep.2019

Poraz (97:87) kao nož u srce. Bolan, užasan. Srbija je zaustavljena u etvrtfinalu Mundobasketa. Onako kako smo očekivali da će da igraju “orlovi”, igrali su Argentinci. Raspršeni su snovi o medalji.. Kvota naše kladionice na pobedu SAD u meču s Francuskom je 1.28.. – Pokazali su Argentinci...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.