Izvor: MozzartSport.com, 23.Okt.2021, 12:11

Humanitarni tiket u podne: Dragan Basarić tipuje za Akademiju košarke BDA u Guči

Doajen kraljice igrara, očekuje lagan prelaz Čelsija preko Noriča

Pomisao na Dragana Basarića, Čačanima vraća sećanje na neizbrisv pečat ostavljen njegovom igrom na čuvenom Želovom. Sećate li se, to je isto ono mesto, kultni teren koji je MOZZART revitalizovao, pa podario Čačanima da uživaju u novim infrastrukturnim pogodnostima svog košarkaškog sastajališta.

Međutim, vreme je bilo da Dragan siđe sa terena kraljice igara, pa i da >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << ustupi mesto mlađima. Zna on i dalje sve što treba, pa je preduzeo akciju u dublu sa još jednim velikim imenom košarke. Zajedno je sa svojim prijateljem, takođe bivšim košarkašem, poznatim trenerom Dejanom Milojevićem, odlučio je da zapušteno imanje svog pradede u dragačevskom selu Guberevci pretvori u moderne voćnjake, odnosno zasade jabuke, borovnice, kupine.

Tak i takav Dragan Basarić danas tipuje u MOZZARTOVOM “Humanitarnom tiketu u podne”, uz želju da potencijalni dobitak pretvori u iznos od 108.500 dinara, prosledi Akademiji košarke BDA, pod upravom Dejana Milivojevića u Guči.

Pa da krenemo uz MOZZART ulog od 10.000 dinara na susret ČELSI – NORIČ. Lideru na noge dolazi fenjeraš. I da nije u pitanju premijerligaški zalogaj, jasno bi vam bilo da je Norič osuđen na propast. Tuhel sa Vernerom i Lukakuom može s njima da se poigrava, pa će fokus tipovanja biti okrenut ka golovima. Može se to Čelsi žestoko nakon pobede nad Malmeom u trečem kolu grupne faze Lige šampiona.

“Igram prelaz 1-1”, očekivan je Basarićev tip, ispunjen željom da se dodatno unapredi naša do dada donirana suma koja iznosi 22.019.457 dinara.

Na redu je utakmica BAJERN – HOFENHAJM. Ići Bavarcima na noge, za mnoge je kao izlazak pred streljački vod. Neće biti lako Hofenhajmu da izbori ma šta, jer domaćin ulazi u susret nakon besprekorne pobede nad Benfikom u Ligi šampiona, koja je pala sa 0:4. Hofenhajm će se dakle čuvati sramote.

“Na golove, jer verujem u 4+ igru”, poručio nam je košarkaš koga je nekada obožavala pubika u hali kraj Morave.

Idemo na meč RB LAJPCIG – GROJTER FIRT. Grojterova detelina vene i nestaje s mape Bundeslige. Izvukli su samo bod iz osam odigranih utakmica, pa RB Lajpcig vreba popravne bodove za borbu sa Kelnom i Volfsburgom. Čini se lako će do njih kako loše igra Grojter, pa će ovde mimo konačnih ishoda, tipovanje na golove biti maksimalno interesantno.

“Komninujem I1-3&II1-3”

Već hrlimo ka utakmici BRAJTON – MAN. SITI. Siti ima aktivne ruzultate u grupnoj fazi Lige šampiona, a Norič je nezgodan. Umorni su oni, a Brajton je u poslednja tri kola na remi uspevao da navuče Kristal Palas, Arsenal i Norič. Tako stoje stvari, a seća se dobro Mančester siti poslednjeg majskog sudara sa Bratonom koji ga je dobio sa 3:2. To ne bi smelo da im se ponavlja.

“Dvojka na Siti”, poručio je Dragan Basarić, iz koga izbijaju sve one vrline grada košarke. Slobodni smo da kažemo da je on pravo dete čačanske škole plemenite veštine.

Za kraj, idemo na meč BOLONJA – MILAN. Gostujući Milan ima sedam povređenih igrača. Rokada u igri će svakako biti, ali ne verujemo da će Bolonja moći da ugrozi tim koji je parirao Portu, pa ipak izgubio s minimalcem u Ligi šampiona. Inače, tradicija priziva tipovanje na Milan, kao i česte GG3+ ishode.

“Neka bude 3+”, zaključio je naš današnji gost.

Kako je počeo Dragan Basarić? Posle osnovnog školovanja u svom rodnom selu stigao je u Čačak, gde je i započeo košarkašku karijeru. Igrao je u brojnim srpskim klubovima, kao i u Švajcarskoj, Belgiji, Bosni, Crnoj Gori. Sada je tu gde je, u analima, ali i na poziciji uzornog voćara čiji proizvodi mirišu iskonskim mirisom domaće, zdrave proizvodnje nekadašnjih seoskih domaćinstava.

Na kraju, još jedno veliko hvala Draganu Basariću na učešću u “Humanitarnom tiketu u podne”. Pre nego što se pozdravimo, naravno do narednog viđenja, a biće ih sigurno, na njemu je tipovanje i za MOZZART svet preko Drine.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Dragan Basarić će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji, potencijalni dobitak proslediti na adresu Udruženjea roditelja sa četvoro i više dece „Kolevka“, Gacko. MOZZART kvota je dakle ista i iznosi 10,85, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

Kvote su bile aktuelne u momentu sastavljanja “Humanitarnog tiketa u podne”!

U slučaju promene termina odigravanja meča, postgnut rezultat se smatra konačnim ukoliko je meč odigran u roku od 50 sati od vremena navedenog u ponudi za klađenje. U slučaju da se sportsko takmičenje ne održi u roku od 50 sati za događaj se računa kvota jedan.

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.