Filipovski: Pogubili smo se i nismo igrali našu košarku

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Jan.2021, 09:49

Filipovski: Pogubili smo se i nismo igrali našu košarku

Trener košarkaša Partizana Sašo Filipovski nije bio zadovoljan igrom svog tima u porazu od Metropolitansa.

Crno-beli izgubili su sinoć od francuskog tima 79:62 u Parizu u 2. kolu Top 16 faze Evrokupa.

"Imali smo problema sa njihovom odbranom i agresivnošću. Nismo bili disciplinovani u napadu, tako da je nivo naše igre opao usled njihove agresivnosti. Nakon toga smo se malo pogubili i nismo igrali našu košarku. Ta agresivnost je glavni razlog >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << zbog kojeg nismo bili na našem nivou", rekao je Filipovski na konferenciji za novinare posle meča.

"Sa druge strane, promašili smo nekoliko polaganja, a u odbrani smo dozvolili mnogo lakih poena posle igre jedan na jedan. Nismo dobro branili te prodore", rekao je Filipovski.

Centar Partizana Vil Mozli istakao je da ekipa u narednim mečevima mora da ispravi greške koje je pravila u Parizu.

"Znao sam da će biti teška utakmica i da moramo da izađemo i odigramo jako. Moramo da prihvatimo ovaj poraz, vidimo gde smo grešili i moramo da ispravimo greške u narednim utakmicama. Promašili smo neke šuteve, nakon kojih smo počeli da forsiramo i uzimamo teške šuteve. Sledeći put ćemo biti koncentrisaniji", rekao je Mozli.
Pogledaj vesti o: Košarka,   Partizan

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Filipovski: Pogubili smo se i nismo igrali našu košarku

Izvor: RTS, 20.Jan.2021

Trener košarkaša Partizana Saša Filipovski nije bio zadovoljan igrom svog tima u porazu od Metropolitansa. Crno-beli izgubili su sinoć od francuskog tima 79:62 u Parizu u 2.kolu Top 16 faze Evrokupa. . Trener Partizana je analizirao igru suparnika i naglasio da je glavni...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.