Izvor: RTS, 16.Maj.2021, 08:18

Emotivna noć, Kobi Brajant posthumno uveden u Kuću slavnih

Noćas je u Ankasvilu održana ceremonija prijema klase 2020 u košarkašku Kuću slavnih, a ceo događaj bio je svojevrstan omaž legendi Lejkersa, tragično nastradalom Kobiju Brajantu.
Kobi je u odabrano društvo uveden posthumno, i priznanje i momenat ulaska u košarkaško društvo besmrtnih umesto njega preuzela je >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << njegova supruga Vanesa Brajant, koja je na pozornicu izašla u pratnji velikog Majkla Džordana, uz skandiranje iz publike ”Kobi! Kobi! Kobi!”.

”Verujem da se smeje sada u raju jer ću ga hvaliti u javnosti”, rekla je Vanesa obučena u ljubičastu haljinu.
”Više neće biti takvog kakav je bio Kobi. On je bio poseban, skroman, drugačiji. Veći od života”, dodala je Kobijeva udovica.
Prethodno su u Kuću slavnih uvedeni i Kevin Garnet i Tim Dankan, Kobijevi veliki rivali na terenu.
”Cenim te. Velika je čast ući u Kuću slavnih sa tobom i Kobijem”, rekao je Garnet obraćajući se Timiju, dok se Dankan osim osvrta na svoju karijeru, klasu ”hofera” i Kobija, posebno zahvalio svom jedinom treneru u NBA karijeri - Gregu Popoviču, koji je zbog ove ceremonije propustio noćašnji meč San Antonija.

Pored pomenute trojice, u ovoj klasi mesto u Kući slavnih dobili su i treneri Rudi Tomjanović i Kim Mulki, potom Edi Suton i takođe posthumno Patrik Bauman, kao i dve dame - Tamika Kečings i Barbara Stivens.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Brajant primljen u Kuću slavnih – emotivan govor supruge i Džordan na ivici suza VIDEO

Izvor: B92, 16.Maj.2021

U noći između subote i nedelje je u održana ceremonija prijema klase 2020. u košarkašku Kuću slavnih, a sve je proteklo u znaku preminulog Kobija Brajanta...Legendarni NBA as je primljen u odabrano društvo posthumno, a na bini se pojavila njegova supruga Vanesa Brajant u pratnji Majkla Džordana...Ona...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.