Džejms Feldin peto pojačanje Zvezde!

Izvor: B92, 02.Avg.2017, 18:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džejms Feldin peto pojačanje Zvezde!

Američki košarkaš Džejms Feldin je novo, peto pojačanje KK Crvena zvezda, a potpisao je dvogodišnji ugovor.

Proteklih dana se po medijima spekulisalo da bi Feldin ima 29 godina, igra na poziciji beka (194cm), a na Mali Kalemegdan stiže iz grčkog velikana Panatinaikosa za koji je igrao dve sezone.

Amerikanac je prošle sezone prosečno beležio 6,7 poena, dve asistencije i 1,6 skokova po meču u Evroligi. Sa Zvezdom bi mogao da potpiše dvogodišnji ugovor.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Amerikanac je u Evropu stigao 2010, a osim za PAO igrao je još za Breogan, Fuenlabradu i Kantu, a kratko je bio i u Portoriku.

Zvezda je pre Feldina dovela Marka Kešelja, Nikole Jovanovića, Stefana Jankovića i Nikole Radičevića, sve u proteklih sedam dana.

Od igrača iz prošlosezonskog tima tu su Nemanja Dangubić, Branko Lazić, Milko Bjelica, Ognjen Dobrić, Boriša Simanić i Petar Rakićević.

Zvezda 7. avgusta počinje pripreme za novu sezonu.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.