Danas stiže evropski drim-tim, ljubimci Grobara, Delija i košarkaške Srbije na jednom mestu!

Izvor: Sportske.net, 10.Okt.2019, 11:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas stiže evropski "drim-tim", ljubimci Grobara, Delija i košarkaške Srbije na jednom mestu!

Kada pogledate sastav Fenera to je zaista fascinantno. Neke čekaju aplauzi, druge vruć doček. Poziv i da se priključite fantaziju na našem portalu.

Dolazak Fenerbahčea u Beograd izaziva uvek veliku pažnju, Zvezdina evroligaška premijera u ovoj sezoni ne može da bude teža.

Naime, Turci predvođeni Željkom Obradovićem žele povratak na evropski vrh, poraženi su na startu u Madridu, biće maksimalno koncentrisani, da otvore konto u Srbiji.

Tim je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << zadržao najbolje igrače tačnije 11 igrača iz rostera je ostalo u ekipi. I prošle godine Turci su bili na petom fajnal-foru u nizu, ali nisu uspeli da se dočepaju titule.

Budžet je još veći, stigao je bivši MVP Evrolige, Nando De Kolo, zatim spektakularni Derik Vilijams iz Bajerna, koji je bio jedan od najboljih igrača u prošlosezonskom takmičenju, a ima zavidno evroligaško iskustvo.

Obradović je dobio i Lea Vestermana koji se pridružio Žofriju Lavernju, dvojica bivšij igrača Partizana znaju kako je vrelo u Beogradu. Stigao je da zaokruži karijeru i srpski kolekcionar medaja Vladimir Štimac, ostali su Kalinić, Veseli, Datome, Slukas, Ali Muhamed (alijas Bobi Dikson), nema sumnnje da je Fener opet favorit za titulu, imaju zastrašujući roster.

Zvezda je dobila Fener u januaru 2017. u Evroligi ali je izgubila sve ostale mečeve, skor je 7:1 za Turke, ne računajući i dve pobede Fenera u prijateljskim mečevima.

Ali, ovo je nova sezona, novo dokazivanje, otvaranje u Pioniru koji će biti krcat, svakako da će regionalni i srpski šampion učiniti sve da makar namuči Željkov "drim tim".

Meč počinje od 19 časova, ako ste propustili našu Fantazi Evroligu, ovde je link i objašnjenje, pa priključite se...
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.