Budućnost već planira da smeni trenera?

Izvor: B92, 18.Okt.2019, 10:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Budućnost već planira da smeni trenera?

Košarkaški klub Budućnost razmišlja o tome da neposredno nakon početka sezone promeni trenera.

Kako saznaju podgoričke "Vijesti", trener Slobodan Subotić je na "tankom ledu" i mogao bi uskoro da dobije otkaz.

Loše vesti iz Podgorice stižu nedugo posle velike pobede nad Crvenom zvezdom u Beogradu, ali i sramnog poraza od Arke u trećem kolu Evrokupa, u kojem Budućnost još nema pobedu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Podgoričani su u EK u gotovo bezizlaznoj situaciji jer posle tri kola nemaju nijednu pobedu, a dva poraza su zabeležili u svojoj "Morači", protiv objektivno gledano slabiji ekipa, italijanskog Trenta i poljske Arke.

"Pobeda nad Crvenom zvezdom u Beogradu je samo na kratko ugasila požar koji je već počeo da tinja, ali se opet upalio alarm nakon poraza u sredu uveče. Subotiću se, osim loših rezultata u Evrokupu i debakla u polufinalu ABA Superkupa od Cedevita Olimpije (103:78), zamera i na vođenju ekipe", navodi crnogorski medij.

Ono što deluje kao glavni problem za "plave" je nedostatak ideja kada ekipi ne krene šut, o čemu govore i poslednja dva meča – u velikoj pobedi protiv šampiona Srbije pogodili su 12 trojki iz 21 pokušaja, dok su protiv Poljaka ubacili samo šest od 28 šutnutih.

Kako stvari stoje, Subotića očekuje bitnih par utakmica. Naredna je na domaćem terenu u nedelju protiv Primorske, a ukoliko bi bivši trener Panatinaikosa i tu omanuo vrlo je moguće da bi momentalno dobio otkaz od predsednika Dragana Bokana.

Posle toga Budućnost gostuje Galatasaraju u Evrokupu, a onda ih očekuju dueli sa Krkom i Oldenburgom.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.