Bogdanović protiv SAD ušao u istoriju naše reprezentacije

Izvor: 011vodič.com, 12.Sep.2019, 15:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bogdanović protiv SAD ušao u istoriju naše reprezentacije

Svaka čast svima, ali Bogdan Bogdanović je ubedljivo najbolji igrač ove generacije košarkaške reprezentacije Srbije. Ni protiv Sjedinjenih Američkih Država (94:89) nije odigrao ispod nivoa i ponovo je bio najefikasniji naš igrač sa 28 poena.
Kvota u MaxBetu na pobedu Australije protiv Španije je 2.50.
Zahvaljujući njima ušao je u istoriju srpske >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << košarke kao najefikasniji igrač naše reprezentacije na nekom Svetskom prvenstvu. Kako prenosi Telegraf, sa ovim koševima je došao do zbira od 136 poena u Kini, čime je postao naš prvi igrač koji je prebacio granicu od 130 koševa. Taj konto će moći dodatno da popravi u borbi za 5. mesto, protiv boljeg iz susreta Poljske i Češke.
Bogdanović je u prvom meču protiv Angole ubacio 24 poena. Protiv Filipina je malo odmarao, ali opet sakupio 17. Italiju je torpedovao sa 31 poenom, protiv Portorika je imao samo pet za 20 minuta provedenih u igri, a onda je u porazima od Španije i Argentine ubacio 26, odnosno 21 poen.
Da smo protiv “gaučosa” imali još jednog Bogdanovića, možda bi se iz Kine vratili sa medaljom…

The post Bogdanović protiv SAD ušao u istoriju naše reprezentacije appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BOGOVI SU PALI NA TEME: Bogdan ušao u ISTORIJU srpske košarke (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Sep.2019

Srpska haubica srušila Amere...Bogdan Bogdanović je ušao u istoriju srpske košarke! As Sakramenta je meč Srbije protiv ''Drmi tima'' završio sa 28 ubačenih poena, što mu je obezbedilo ulazak u anale...Naime, Bogdanović je jedini igrač Srbije koji je na jednom FIBA turniru ubacio 130+ poena....

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.