Andrija Bojić se vratio u MZT Skoplje

Izvor: Sportske.net, 04.Avg.2020, 23:00

Andrija Bojić se vratio u MZT Skoplje

Zvanično je.

 Srpski košarkaš Andrija Bojić (27) potpisao je danas jednogodišnji ugovor sa MZT Skoplje, saopštio je makedonski klub.

Kako se podseća, centar, visok 207 centimetara, igrao je za MZT u finišu sezone 2017/18, kao i u toku sezone 2018/19, u kojoj se na kraju zakitio šampionskim trofejom.

Prošlo prvenstvo Bojić je proveo u rumunskom timu Voluntari. Prve košarkaške korake >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << napravio je u dresu Mega Vizure, nakon čega je igrao za OKK Beograd, Borac Čačak, Mladost Zemun, madjarski KSE Jašberi, poljsku Polifarmu i rumunsku Politehniku.

Srbin je, posle Amerikanaca Hasanija Graveta i Femija Oludžobija, treće strano pojačanje MZT Skoplje za  novu sezonu, u koju skopski klub, kako ističe, "ulazi sa najvišim ambicijama u ABA 2 ligi i oba makedonska takmičenja, prvenstvu i kupu".

Trener MZT Đorđi Kočov na raspolaganju ima i šest makedonskih reprezentativaca - Damjana Stojanovskog, Andreja Magdevskog, Andreja Maslinka, Bojana Krstevskog, Adema Mekića i Filipa Bakoča.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.