PRE OSAM GODINA JE KUPIO GROBARE ZA SVA VREMENA: Evo gde je i šta radi danas Kleo (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Okt.2019, 00:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRE OSAM GODINA JE KUPIO GROBARE ZA SVA VREMENA: Evo gde je i šta radi danas Kleo (FOTO)

Brazilac još uvek igra fudbal.

Prošplo je osam godina od kada je Gabrijel Kordova Kleo nosio dres Partizana, ali ga navijači crno-belih i danas pamte, prvenstveno zbog golova protiv Anderlehta za drugi plasman na Ligu šampiona. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Kleo danas ima 34 godine i igra u drugoj kineskoj ligi za ekipu Ćingdao Huanghai, a i dalje trese mreže.

Sezona je u tamošnjem šampionatu ušla u završnicu pošto je odigrano 28. od ukupno 30. kola, a Brazilac je bio junak pobede Ćingdaa protiv Peking Baksija od 1:0.

#ChinaLeagueOne J28#QingdaoHuanghai - #BeijingBSU 1-0 (Cléo 62') pic.twitter.com/aJJM9KwJU1

— Super Liga China (@CSLfutbol) October 19, 2019

Kleo je bio strelac jedingo gola u 62. minutu i dva kola pre kraja Ćingdao drži vodeću poziciju na tabeli sa 54 boda, dva više od Čangčun Jataija i tri od Guižua na trećem mestu, a u kinesku Superligu će se plasirati dva najbolja tima.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Adela Smajić, ćerka legende Partizana Admira Smajića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.