KLEO SE U OSMANA! Iva otkrila Karićevu TAJNU pa nastao HAOS u Beloj kući - POBESNEO kao ris! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jun.2020, 01:59

"KLEO SE U OSMANA!" Iva otkrila Karićevu TAJNU pa nastao HAOS u Beloj kući - POBESNEO kao ris! (VIDEO)

Ovo niko nije znao!

Večeras je Beloj kući došlo na red gledanje klipova, pa su mnogi odnosi u Zadruzi raskrinkani.

Ove večeri prikazan je i razgovor Filipa Đukića i Ive Grgurić tokom kog su pričali o Stefanu Kariću i Ivani Šopić. Tada je Iva rekla Filipu kako joj se Karić zakleo u oca Osmana da neće biti u vezi sa Ivanom.

- Ne interesuje me, uopšte - rekao je Karić besno nakon snimka.

- Ja sam tu sve rekla. Zakleo se u oca, u krevetu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kada smo bili ja sam mu rekla da je meni ovo sumnjivo i rekla sam mu: "Stefane, ja znam da ćeš s njom biti, da li ovde ili napolju", on se zakleo. Dva puta sam rekla za tu temu, a u krevetu mi se zakleo. Ja sam prva primetila da ona njega muva. Marija Kulić je pitala isto Ivanu da li bi bila sa Stefanom, ona je rekla da bi i meni je to zasmetalo. Kada je bilo 25 godina Pinka ja sam primetila da Ivana flertuje i igra sa Stefanom - rekla je Iva.

- Ljudi, nemoj da se zezamo... To je bilo u septembru. Daj, spusti Milane Ivu da sedne, dosadna je kao pr*liv. Dosta je ona ovde preko moje grbače... Hajde, mrš - besan je bio Stefan.

- Onda je bila posle toga žurka neka... To je - dodala je Iva.

- Ako ne znaš, ćuti. Pa i da je bilo, i? To je to - nastavio je Karić.

- Evo, ja sam ga muvala sve vreme! Ja dajem glavu da se ja nisam sviđala Stefanu, ali smo osetili neku energiju - pravdala se Ivana Šopić.

- Muvala si ga sve vreme dok smo on i ja bili u vezi. Ispadne ti br*davica, pa ti ispadne s*sa, pa gledaš u njegov polni organ dok pričate. Mene vi ne zanimate, ali ja moram da govorim jer mi je postavljeno pitanje. Mene plasman ne zanima, ali ja sama sebe interesujem, jer sam bila budaletina koja je verovala nekome ko to ne zaslužuje - rekla je Iva, Ivani.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.
Pogledaj vesti o: Kleo

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.