I Kleo je saznao... Ovo je njegovo sećanje na Mišu Tumbasa

Izvor: Sportske.net, 06.Apr.2020, 09:24

I Kleo je saznao... Ovo je njegovo sećanje na Mišu Tumbasa

Vest o smrti najvernijeg Partizanovog navijača pronela se na sve strane sveta...

Pre dva dana Partizan je ostao bez svog navernijeg i najpoznatijeg navijača, Miše Tumbasa.

On je preminuo u subotu u 66. godini života, a od kada se ta informacija pojavila u javnosti, ne prestaju da stižu reakcije sa svih strana sveta, od ljudi koji su ga bar jednom upoznali.

Ovu tužnu vest, nekadašnji napadač Partizana, Brazilac >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Kleo, saznao je od novinara ''Telegrafa'', kojima je otkrio na koji način je Miša njemu ostao u sećanju, osam godina posle odlaska iz Partizana.

''Žao mi je zbog toga, veoma je tužno. Moje saučešće porodici i svim navijačima Partizana. Izgubili smo legendu kluba.

-

-

Sećam se jednom kada me je video u klupskoj prodavnici i tražio mi je majicu. Nakon što sam mu je kupio, prišao je da me zagrli i poljubi.







Pokazao je svu naklonost prema meni tada. I kada god bismo se sreli, bilo bi veselo. Stvarno sam tužan zbog ovog gubitka'', rekao je Kleo, koji je i dalje u Kini, u tamošnjem Ćingdau, čiji je član od 2018. godine.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.