Ako ovih dana kupujete na internetu, oprezno: popusti vas mogu mnogo koštati

Izvor: Informacija.rs, 23.Nov.2018, 12:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ako ovih dana kupujete na internetu, oprezno: popusti vas mogu mnogo koštati

Danas je Crni petak, dan kada će mnogi od vas kupovati na internetu, a neke online prodavnice popuste nude danima unazad, kao i u danima koji slede. Ali to nije sve. Tek dolaze praznici i vreme kupovine. Tehnologije kompanije Kaspersky Lab otkrile su 9,2 miliona pokušaja napada malvera na korisnike web sajtova popularnih brendova do kraja trećeg kvartala 2018. godine, u poređenju sa 11,2 miliona takvih pokušaja koliko je zabeleženo tokom cele prošle godine. Tako je zabeležen porast detekcije jedne familije malvera za 34%.

Nastavak na Informacija.rs...






Povezane vesti

POČINJE LUDILO: Crni petak u Americi! Prodavnice pod opsadom, kupci cele noći čekali u redovima! (VIDEO, FOTO)

Izvor: Kurir, 23.Nov.2018

Danas je tzv. "Crni petak" (Black Friday), dan kada u Americi svi najveći trgovački lanci nude ogromne popuste, a masovnu histeriju redovno prate besne tuče.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Informacija.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Informacija.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.