Izvor: JUGpress.com, 28.Feb.2022, 19:27

Zdravković: Za predsednicu Srbije koalicija Moramo kandiduje građansku aktivistkinju Biljanu Stojković

LESKOVAC

Nenad Zdravković je rekao i da će koalicija „MORAMO“ imati kadidata za predsedika Srbije, a to će biti profesorka Biljana Stojković.

„Mi ćemo 7. marta u našim prostorijama skupljati potpise za njenu kandidaturu, te ovim putem pozivam sve naše sugrađane koji žele dođu i potpišu podršku. Mislim da smo izašli u susret zahtevima i prohtevima građana, jer dugo vremena slušamo da je građanima dosta političkih stranaka i da im je bitno da se građani >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << udruže i da se čuje njihov glas. Mi kandidujemo građansku aktivistkinju koja na mesto kandidatkinje ne dolazi kao član neke stranke. Predsednica je Skupštine slobodne Srbije. Naša kandidatkinja politički pripada levom centru i predstavlja zeleno-levu politiku.“

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Kandidatura Srbije,   Leskovac

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.