Izvor: Njuz.net, 05.Nov.2018, 15:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić obećao po 20 miliona evra svim navijačima ako Srbija dobije organizaciju SP u fudbalu

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeBEOGRAD, 5. novembar 2018, (Njuz) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obznanio je kandidaturu Srbije za domaćina Svetskog prvenstva u fudbalu 2030. godine i tom prilikom svim navijačima obećao po 20 miliona evra ukoliko FIFA prihvati njegovu inicijativu.
– Srbija je prethodnih godina napredovala na svim poljima i potpuno zaslužuje da bude organizator Svetskog prvenstva – obajsnio je Vučić >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << – Pričao sam sa svojim prijateljima iz zemalja regiona i spremni smo da zajedničkim snagama radimo na ostvarenju ovog cilja. Srbija kao lider regiona je spremna da učini korak napred i zato obećavam da ćemo svakom navijaču uplatiti 20 miliona evra ukoliko dobijemo organizaciju ovog velikog takmičenja – poručio je predsednik i istakao da u budžetu ima dovoljno novca za ovu namenu jer je Srbija danas finansijski stabilna i uspešna zemlja sa rekordnim rastom BDP-a i suficitom u državnoj kasi.
Inicijativu predsednika su sa velikim odobravanjem podržali i predstavnici Fudbalskog saveza koji ističu da su potpuno spremni za organizaciju ovako zahtevnog takmičenja .
– Ugled srpskog fudbala svakodnevno raste, a ova najava kandidature samo dokazuje da ceo svet prepoznaje uloženi trud i rezultate koji ga prate. Zahvalni smo predsedniku Vučiću što je pokrenuo jednu ovakvu inicijativu i lično obećao da će navijači dobiti po 20 miliona evra ukoliko ostvarimo njegovu nameru. Ovo je prvi put da navijači dobijaju konkretno, realno obećanje sa najvišeg mesta i sigurno će predstavljati veliki motiv za njih da dođu na stadione i zdušno podrže naš državni tim – kažu u FSS.
Oni su dodali i da je Srbija ima kapacitet za organizaciju ovakvog spektakla i da sem par infrastrukturnih problema kao što je manjak stadiona ne postoje prepreke za održavanje Mundijala u našoj zemlji.
Bojan Savić

The post Vučić obećao po 20 miliona evra svim navijačima ako Srbija dobije organizaciju SP u fudbalu appeared first on Njuz.net.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Njuz.net...






Povezane vesti

Bugarski navijači kupili sve karte za Svetsko prvenstvo u Srbiji

Izvor: Njuz.net, 06.Nov.2018, 13:47

BEOGRAD/SOFIJA, 6. novembar 2018, (Njuz) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je danas da su bugarski navijači kupili sve karte za utakmice koje će se igrati u Srbiji, ukoliko dobije organizaciju Svetskog prvenstva 2030.godine. . Vučić je istakao da je potez ljubitelja fudbala iz Bugarske...

Nastavak na Njuz.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.