Vučić o novoj kandidaturi za predsednika: Ako bih danas donosio odluku, odgovor bi bio ne

Izvor: Beta, 30.Dec.2019, 23:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić o novoj kandidaturi za predsednika: Ako bih danas donosio odluku, odgovor bi bio ne

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da se ne bi kandidovao za novi predsednički mandat ukoliko bi se danas izjašnjavao o tom pitanju.Vučić je u novogodišnjem intervjuu za dnevne novine "Blic" naveo i da veruje da će ostati pri tom stavu."Potrošio sam mnogo energije, trudio sam se i radio, subote i nedelje nisam imao, nisam imao odmor, ne živim normalan život i čoveku počinje da nedostaje sve to. Investicioni plan koji smo predstavili, tri dana sam radio, do 1.45 časova sam ostao sa Anom Brnabić i Sinišom Malim. Toliko sam tome posvećen. Mislim da se rezultati vide ali žrtvujete privatni život, osudite sebe na to", naveo je Vučić.
Pogledaj vesti o: Kandidatura Srbije

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Vučić o novoj kandidaturi za predsednika: Ako bih danas donosio odluku, odgovor bi bio ne

Izvor: SEEbiz.eu, 31.Dec.2019, 12:10

BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da se ne bi kandidovao za novi predsednički mandat ukoliko bi se danas izjašnjavao o tom pitanju...Vučić je u novogodišnjem intervjuu za list Blic naveo i da veruje da će ostati pri tom stavu..."Potrošio sam mnogo energije, trudio sam se...

Nastavak na SEEbiz.eu...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.