Vučić: U procesu za članstvo Srbije u EU značajna podrška Finske

Izvor: Danas, 24.Maj.2019, 15:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: U procesu za članstvo Srbije u EU značajna podrška Finske

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas sa ambasadorom Finske Pertijem Ikonenom, koji završava diplomatski mandat u našoj zemlji, i zahvalio mu na značajnom doprinosu razvoju srpsko-finskih odnosa i saradnje. Članak Vučić: U procesu za članstvo Srbije u EU značajna podrška Finske se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Vučić i Ikonen očekuju intenzivniju ekonomsku saradnju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Maj.2019

Predsednik Aleksandar Vučić razgovarao je danas sa ambasadorom Finske Pertijem Ikonenom, koji završava diplomatski mandat u našoj zemlji i zahvalio mu na značajnom doprinosu razvoju srpsko-finskih odnosa i saradnje...Vučić je istakao da je u pregovaračkom procesu Srbije za članstvo u Evropskoj...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.