Srbija podnela kandidaturu za olimpijski kvalifikacioni turnir!

Izvor: Sportske.net, 04.Nov.2019, 14:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija podnela kandidaturu za olimpijski kvalifikacioni turnir!

Ne samo za mušku, već i za žensku konkurenciju.

Srbija je zvanično podnela kandidaturu za organizaciju ženskog i muškog kvalifikacionog turnira za Olimpijske igre, objavljeno je danas.







"Nadamo se, ako dobijemo organizacije tih turnira, da ćemo biti spremni jer imamo ogromno iskustvo. Time bismo donekle olakšali mogućnost da se naše dve >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << selekcije plasiraju na Olimpijske igre", rekao je predsednik Košarkaškog saveza Srbije Predrag Danilović novinarima.

Po njegovim rečima, ogromne zasluge za to ima država Srbija.

Još se ne zna tačan datum određivanja domaćina, ali je Danilović naveo da se pominje 15. novembar.

Žreb za grupe kvalifikacionih turnira za Olimpijske igre u Tokiju, koje će se igrati naredne godine, održaće se 27. novembra.
Pogledaj vesti o: Kandidatura Srbije

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Srbija kandidat za olimpijske kvalifikacione turnire za žene i muškarce

Izvor: Beta, 04.Nov.2019

Srbija je zvanično podnela kandidaturu za organizaciju ženskog i muškog kvalifikacionog turnira za Olimpijske igre, objavljeno je danas."Nadamo se, ako dobijemo organizacije tih turnira, da ćemo biti spremni jer imamo ogromno iskustvo. Time bismo donekle olakšali mogućnost da se naše dve selekcije...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.