SADA JE SVE JASNO! Oni nam žele ZLO! Evo ko je sve na BALKANU glasao u Interpolu PROTIV SRBIJE! Jedna država IZNENADILA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Nov.2018, 19:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SADA JE SVE JASNO! Oni nam žele ZLO! Evo ko je sve na BALKANU glasao u Interpolu PROTIV SRBIJE! Jedna država IZNENADILA!

Zahtev Prištine za prijem takozvanog Kosova u Interpol nije prihvaćen ni u prvom ni u drugom krugu glasanja na sednici koja je održana danas, čime je odbijen i četvrti zahtev za članstvo u toj međunarodnoj policijskoj organizaciji.

U drugom krugu, protiv prijema je bila 51 država, 68 je bilo za, a 16 zemalja je bilo uzdržano.

Kako mediji saznaju, što se regiona tiče, samo su Rumunija i Bosna i Hercegovina bile protiv ulaska samoproglašene države >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Kosovo u međunarodnu policijsku organizaciju, dok je Mađarska bila uzdržana, što je mnoge iznenadilo.

- Slovenija, Hrvatska, Makedonija, Crna Gora i Bugarska glasale su za prijem Kosova - potvrđeno je iz diplomatskih izvora.

Pogledajte rezultate
Pogledaj vesti o: Kandidatura Srbije

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

POZNATI REZULTATI GLASANJA SVIH DRŽAVA U INTERPOLU: Evo ko je stao u odbranu Srbije i međunarodnog prava!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Nov.2018

Tzv. Kosovo nije uspelo da uđe među 192 države koje su deo ove organizacije..Takozvana država Kosovo danas nije postala deo Interpola, odlučeno je posle glasanja na sednici u Dubaiju...Telegrafu je, iz diplomatskih krugova, potvrđeno kako je region glasao, a evo kako izgleda konačan spisak i ko...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.