Odbijen zahtev Srbije

Izvor: B92, 19.Nov.2018, 16:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Odbijen zahtev Srbije"

U utorak se definitivno raspravlja o zahtevu Prištine za članstvo u Interpolu, a nakon toga će uslediti glasanje, i to u dva kruga. Kako se navodi, predsedavajući Interpola odbacio je zahtev Srbije i pet zemalja članica da Generalna skupština glasa o skidanju sa dnevnog reda izjašnjavanja o članstvu takozvanog Kosova u ovoj instituciji, saznaje Sputnjik od diplomatskih izvora u Dubaiju, gde se održava zasedanje.
Pogledaj vesti o: Kandidatura Srbije

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Sputnjik: Interpol odbacio zahtev Srbije

Izvor: Vesti-online.com, 19.Nov.2018

U utorak se definitivno raspravlja o zahtevu Prištine za članstvo, a nakon toga će uslediti glasanje, i to u dva kruga...Predsedavajući Interpola odbacio je zahtev Srbije i pet zemalja-članica da Generalna skupština glasa o skidanju sa dnevnog reda izjašnjavanje o članstvu takozvanog Kosova...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.