Ništa  se ne sprovodi dok sve ne bude gotovo

Izvor: Beta Video, 19.Okt.2017, 16:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ništa se ne sprovodi dok sve ne bude gotovo

BEOGRAD - Predsednik Inicijativnog odbora Narodne stranke i bivši kandidat za predsednika Srbije Vuk Jeremić smatra da je suština dijaloga na koji poziva predsednik Srbije Aleksandar Vučić kosovsko članstvo u Ujedinjenim nacijama.``Ova vlast je praktično sve drugo što je Beograd imao kao adut u ruci u procesu pregovora kroz seriju parcijalnih sporazuma već predala``, rekao je Jeremić. On je ukazao da se svi medjunarodni pregovori vode tako da se ništa ne sprovodi dok sve ne bude gotovo, i dodao da se ova vlast opredelila za drugačiji pristup te da je pravila jedan po jedan značajan ustupak prištinskoj strani, ne dobijajući ništa za uzvrat.(CH2)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv


Pogledaj vesti o: Kandidatura Srbije,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Beta Video...






Povezane vesti

Odlaganje polaganja zakletve srpskih sudija čist marketinški trik

Izvor: Beta Video, 19.Okt.2017

BEOGRAD - Predsednik Inicijativnog odbora Narodne stranke i bivši kandidat za predsednika Srbije Vuk Jeremić je govoreći o sporazumu Beograda i Prištine iz oblasti pravosudja, ekao da je njim praktično formalizovano ukidanje srpske pravne države na severnom delu teritorije Kosova i Metohije i da...

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.