Makedonija neće glasati za članstvo KiM u Unesko

Izvor: Prva.rs, 26.Avg.2017, 13:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Makedonija neće glasati za članstvo KiM u Unesko"

Brnabić je istakla i da će njen makedonski kolega Zoran Zaev posetiti Srbiju u novembru ove godine.
Brnabićeva je to rekla u Draču, nakon razgovora sa Zaevim na marginama neformalnog sastanka premijera zemalja Zapadnog Balkana.
"Danas sam razgovarala sa Zaevim o događajima proteklih dana. Imamo dosta dobro razumevanje oko daljih koraka naše saradnje. Ja sam ga pozvala i dogovorili smo se da poseti Srbiju u novembru", rekla je Brnabićeva.
Ona je dodala i da će se tada dogovoriti >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << o održavanju zajedničke sednice vlada Srbije i Makedonije.
Podsetimo, ranije je predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao da "zna da će Makedonija glasati za članstvo KiM u Unesko", a sve posle "promene stava iz Skoplja", kada je rečeno da će se u vezi sa tim pitanjem voditi briga i o stavovima većine zemalja.
Izvor: B92
Pogledaj vesti o: Kandidatura Srbije

Nastavak na Prva.rs...






Povezane vesti

Brnabić: Makedonija neće glasati za članstvo Kosova u Unesko

Izvor: Nezavisne Novine, 26.Avg.2017

DRAČ - Premijerka Srbije Ana Brnabić rekla je u Draču da će Makedonija ostati uzdržana po pitanju primanja Kosova u članstvo organizacije Unesko...Ona je istakla i da će njen makedonski kolega Zoran Zaev posJetiti Srbiju u novembru ove godine...Brnabićeva je to rekla u Draču, nakon razgovora...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.