Đurović: U prethodne dve nedelje zemlje Kvinte promenile stav

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 01.Feb.2023, 17:43

Đurović: U prethodne dve nedelje zemlje Kvinte promenile stav

STRAZBUR – Zahtev tzv. Kosova za članstvo u Savetu Evrope nije se našao na dnevnom redu današnjeg sastanka Komiteta ministara, jer predsedavajući, odnosno ambasadorka Islanda nije predložila da se ta tačka stavi na dnevni red, izjavila je za Tanjug ambasadorka Misije Srbije u Savetu Evrope Aleksandra Đurović. “Mi smo pre dve nedelje na sastanku koji […]
Vest Đurović: U prethodne dve nedelje zemlje Kvinte promenile stav objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.
Pogledaj vesti o: Kandidatura Srbije,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Povezane vesti

Ambasadorka u Savetu Evrope: Zemlje članice promenile mišljenje o Kosovu

Izvor: NoviMagazin.rs, 01.Feb.2023

Zahtev Kosova za članstvo u Savetu Evrope danas se nije našao na dnevnom redu Komiteta ministara, jer predsedavajući, odnosno ambasador Islanda, nije predložila da ta tačka bude stavljena na dnevni red, potvrdila je ambasadorka Misije Srbije u Savetu Evrope Aleksandra Đurović.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.