Slučaj zatrovane koverte: Tači umešao svoje prste!

Izvor: 011vodič.com, 14.Okt.2019, 13:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slučaj zatrovane koverte: Tači umešao svoje prste!

Tači je, prenosi prištinski portal “Ljajmi”, tražio i da se preduzmu “svi potrebni koraci da bi se otklonila sumnja da su kovertama otrovani članovi CIK-a”.
Inače, na navodno zatrovane koverte reagovali su samo Albanci u CIK-u.
Tači je to saopštio nakon sastanka sa predsednicom CIK Valdete Daka, glavnim tužiocem Aleksandrom Ljumezijem i direktorom kosovske tajne službe (KIA) Špendom Makhunijem, koji su >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << ga upoznali sa rezultatima istrage o navodno zatrovanim kovertama sa glasačkim listićima iz centralne Srbije.
Predstavnici prištinskih institucija saopštili su da se očekuje završetak ispitivanja uzoraka koverti uzetih u Centru za brojanje glasova CIK-a. Prema njihovom saopštenju, rezultati će biti objavljeni zajedno sa mišljenjem međunarodnih stručnjaka.
Predstavnici Srpske liste saopštili su da je reč o manipulacijama glasačkim listićima.

Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.