Youtube se pauzira s vremena na vreme? Evo rešenja!

Izvor: SaznajNovo.com, 01.Jul.2019, 11:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Youtube se pauzira s vremena na vreme? Evo rešenja!

Video paused. Continue watching?“ – ovu poruku ćete dobiti na Youtube-u ukoliko slušate muziku duže vreme. Kada se ta poruka pojavi, potrebno je samo da kliknete na „Yes“ i video će se ponovo pokrenuti.
Ova poruka se pojavljuje kako bi se Google uverio da niste pustili listu pesama na Youtube-u i zaboravili na tu karticu. Youtube je video platforma, koja je poenta pustiti listu video snimaka i ostaviti >> Pročitaj celu vest na sajtu SaznajNovo.com << sajt da radi u pozadini? Drugim (Google) rečima: koja je poenta slušati muziku besplatno i ne gledati / kliktati na reklame?
Google će na sve načine pokušati da vas natera da gledate Youtube video i reklame, čak i kada samo želite da slušate muziku, jer tako zarađuju.
Upravo iz tog razloga ne možete slušati muziku u pozadini na telefonu preko Youtube aplikacije (vidi rešenje), ali možete ako plaćate mesečno Youtube Music.
Rešenje za „Video paused. Continue watching?“ Ok, ako ste došli samo zbog rešenje, evo ga: YouTube NonStop
Ovaj jednostavan dodatak za Chrome (i Firefox) će vam omogućiti da bez prekida slušate muziku na Youtube-u preko računara koliko god dugo želite. Samo ga instalirajte, osvežite Youtube i to je to!
Autor dodatka je napisao da ova skripta ne sprečava da se poruka pojavljuje, već je samo aktivira kada se pojavi. Drugim rečima: klikće ono „Yes“ umesto vas.
Link do članka - Youtube se pauzira s vremena na vreme? Evo rešenja!

Nastavak na SaznajNovo.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SaznajNovo.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SaznajNovo.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.