(VIDEO) Nameštaju im igru?! Dalila i Dejan samo što su ušli u Zadrugu, a već prolaze kroz pakao!

Izvor: 011vodič.com, 08.Sep.2019, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) Nameštaju im igru?! Dalila i Dejan samo što su ušli u Zadrugu, a već prolaze kroz pakao!

Naime, iako se oni trude da svoju vezu prikažu kao skladnu vezu u kojoj sve dobro funkcioniše, čini se da su svi oko njih rešili da to naruše.
Danas je Sanja Marinković prilikom njihovog gostovanja spomenula da njihova jaka veza na početku rijalitija ne znači ništa i uporedila ih sa Aleksandrom i Davidom koji su prošle godine bili na njihovom mestu i takođe tvrdili da je njihova veza jaka.
youtube.com/printscreen
Danas je Milan Milošević komentarisao sa Mirkom >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Gavrićem, kako se Bori Santani sviđa Dalila i pokušavao da ih uporedi sa Lunom, Slobom i Kijom
– Ko bi ti bio Lunjara ili Sloba u ovom slučaju – pitao je Milan Boru, a on mu je rekao da se ne šali na taj način.
Kada je pored njih prošao Dejan, Milan ga je pozvao da im se pridruži.
– Dođi kad se razbudiš, imam nešto da ti kažem – rekao je Milan.
Celokupna situacija je veoma teška za Dalilu i Dejana jer čini se da ostali zadrugari žele da oslabe njihovu vezu.
Pogledajte u video prilogu:



The post (VIDEO) Nameštaju im igru?! Dalila i Dejan samo što su ušli u Zadrugu, a već prolaze kroz pakao! appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.