[VIDEO] „All right Steve, get your shit together“: Kako je iz Arizone do Zagreba isporučen peti Erbas A319 kompaniji Trade Air

Izvor: TangoSix.rs, 02.Avg.2021, 12:38

[VIDEO] „All right Steve, get your shit together“: Kako je iz Arizone do Zagreba isporučen peti Erbas A319 kompaniji Trade Air

Premijerna epizoda novog YouTube kanala kompanije koja isporučuje putničke avione završava se u Zagrebu i biće interesantna za fanove avijacije sa ovih prostora ne samo zbog ovog detalja već i zbog nesvakidašnje kvalitetnog kreativnog pravca serijala koji će tek biti premijerno prikazan u avgustu.
Kompanija Jet Test and Transport bavi se, između ostalog, i isporukama putničkih aviona (ferry flights) širom planete. Jedan od suvlasnika, Stiv Điordano (Steve Giordano) >> Pročitaj celu vest na sajtu TangoSix.rs << je preko svog Tviter naloga dočarao interesantnu profesionalnu rutinu ovog specifičnog pilotskog (pod)zanimanja. Ispostavilo se da je u poslednjih nekoliko meseci sve snimao u vlog konceptu i da će premijera serijala nazvanog „Cockpit Casual“ biti ovog avgusta. Serijal će pratiti njihove letove isporuka, ponovnog preuzimanja, kao i test letova prilikom isporuka ili „buđenja“ iz konzervacije.
Poslednji trenuci sa imenom „Sarajevo“ u Arizoni. Letelica sada nosi ime „Majka Tereza“ Prva epizoda koja je objavljena juče biće interesantna za regionalnu publiku budući da je u pitanju let isporuke petog aviona hrvatskoj avio-kompaniji Trade Air. Stiv i njegov kopilot (suvlasnik kompanije) transportovali su bivši A319-100 bosanske FlyBosnie (E7-FBA) čiji je vlasnik lizing kompanija AerCap. Kao N1808A letelica je iz Feniksa u Arizoni, preko Keflavika, zaobilazeći Italiju, sletela u Zagreb (let od preko 6600 milja). Avion je na zagrebačkom aerodromu dočekao direktor Trade Aira Marko Cvijin. Letelica nastavlja svoju službu kao „Majka Tereza“ 9A-BTJ i leteće za avio-kompaniju MyWings koja je bazirana u Prištini.
Stiv izvanredno dočarava atmosferu delivery flighta, uz odličnu montažu sa džez muzikom i Egziperijevskim razmišljanjima kakva pilotu mogu doći samo u osami, koju on brendira i kao dosadu. Kako najavljuje, serijal koji će na speedtape films YouTube kanalu biti objavljivan sredinom avgusta, prikazaće najzanimljivije letove i ostale avanture njihove karijere zahvaljujući kojoj obiđu 60 zemalja godišnje i često se, kao u letu za Zagreb, vrate kući u Ameriku za ukupno 48 sati.
Sve preporuke, pogledajte obavezno.

 

The post [VIDEO] „All right Steve, get your shit together“: Kako je iz Arizone do Zagreba isporučen peti Erbas A319 kompaniji Trade Air appeared first on Tango Six.
Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na TangoSix.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TangoSix.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TangoSix.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.