Učitelji iz Pančeva zagrlili učenike i svu decu preko Jutjuba

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Apr.2020, 17:51

Učitelji iz Pančeva zagrlili učenike i svu decu preko Jutjuba

Kolektiv osnovne škole "Jovan Jovanović Zmaj" napravio je i okačio na Jutjub interesantan pozdrav spot svojim učenicima od kojih su zbog vanrednog stanja i učenja onlajn već dugo udaljeni.

Kroz zajedničke fotografije setili su se školskih momenata, prilika, učenja i druženja i poručili koliko u stvari jedni drugima nedostaju.

Spot je emitovan danas a kao muzička podloga iskorišćen je stari hit >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << "Srebrnih krila", pesma "Nek živi ljubav".

Jutjub pozdrav nazvan je jednostavno – Zmajevci svojoj deci, a učitelj Predrag Starčević, koji je za svoj pedagoški rad svojevremeno dobio i godišnju nagradu Pančeva na svom Fejsbuku napisao je da je spot za njihove učenike koji im nedostaju ali i za svu drugu decu.

"Ne možemo da zagrlimo naše učenike, pa smo mi iz Zmajeve škole rešili da našoj, a i svoj drugoj deci, ovako na daljinu, kažemo koliko ih volimo!!! Sigurni smo da se svi zaposleni u prosveti osećamo slično", napisao je on.

Kako nam je rekao ideja da se sa učenicima druže i na ovaj način i daju podršku svoj deci je zajednička.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.