Ubijen advokat Arkanovog ubice! (VIDEO)

Izvor: Mondo, 30.Okt.2018, 10:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubijen advokat Arkanovog ubice! (VIDEO)

Advokat Pit Mihalik ubijen je u Kejptaunu. Pre nekoliko godina je objavljeno da je on zastupnik Dobrosava Gavrića, osuđenog za ubistvo Željka Ražnatovića.

Foto: youtube/screenshot/news24

Mihalik koji je u advokatskim krugovima poznat po tome što je zastupao veliki broj mafijaških vođa, u trenutku pucnjave je vodio decu u školu, a "Telegraf" pozivajući se na nepotvrđene izvore, piše da je tada ranjen i njegov sin.

Evropski sud: Novo >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << suđenje za ubistvo Arkana

Gavrića nikako da izruče Srbiji

Njegovo ubistvo povezuje se sa ubistvom advokata Nurudina Hasana koji je takođe radio na slučaju Gavrića, navodi list i dodaje da je ovo još jedno u nizu smaknuća ljudi koji su u Južnoj Africi povezani sa Srbima.



Izvor: youtube/News 24

Dobrosav Gavrić osuđen je na 35 godina zbog ubistva Ražnatovića i dvojice njegovih prijatelja Milenka Mandića Mande i Dragana Garića Gare.

On se nalazi i dalje u kućnom pritvoru u Južnoafričkoj Republici, u kojoj je uhapšen u decembru 2011, a tamošenje vlasti ga još ne izručuju našoj zemlji, čemu je umnogome doprineo i ubijeni advokat, navodi list.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NOVA SAČEKUŠA U JUŽNOJ AFRICI: Usmrćen advokat Arkanovog ubice

Izvor: Večernje novosti, 30.Okt.2018

Ubica je, kako prenose lokalni mediji, prišao kolima advokata upucao ga kroz prozor, dok advokatovi telohranitelji nisu uspeli da reaguju ADVOKAT Pit Mihalik (50), koji je zastupao veliki broj ličnosti iz južnoafričkog podzemlja, uključujući i Dobrosava Gavrića, ubicu Željka...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.