Izvor: Luftika.rs, 21.Jan.2021, 13:21

Tiko kida kako peva Ganse, Cepelin, Bitlse…što ne bi bilo čudno da nije – papagaj! (VIDEO)

Upoznajte papagaja Tika, novu omiljenu internet rock zvezdu.
Prelepa ptica vlasnika Frenka Malja, s neverovatnim darom za pevanje obrada klasičnih rok hitova Led Zeppelin, Guns N ’Roses, The Beatles, Van Halen i mnogih drugih, postala je prava internet senzacija.
Maljo redovno objavljuje videozapise svog talentovanog pernatog prijatelja na internetu od aprila, ali YouTube kanal ovog dvojca dobio je na popularnosti kad je >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << bivša košarkaška zvezda Reks Čepmen 18. januara podelio njihovu neverovatnu verziju “Stairway To Heaven” Led Zeppelina, koju je od tada videlo više od tri miliona ljudi.
If you’ve already seen a parrot singing Led Zeppelin today just keep on scrolling…pic.twitter.com/UjewCOflIx
— Rex Chapman🏇🏼 (@RexChapman) January 18, 2021

A onda su shvatili da to nije jedino što Tiko može da ponudi. I tako je nastala legenda o papagaju rokeru, prenosi Headliner. Pogledajte:


 
Žućo, gledaj napred: Pas samostalno vozi traktor i mrtav je ozbiljan

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.