STANIJA OTKRILA KADA SE VRAĆA U RIJALITI: Starleta se sve vreme čuje sa Vladimirom, kaže da je LUD, a evo da li će se POMIRITI!

Izvor: Svet, 26.Jan.2019, 12:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STANIJA OTKRILA KADA SE VRAĆA U RIJALITI: Starleta se sve vreme čuje sa Vladimirom, kaže da je LUD, a evo da li će se POMIRITI!

Stanija Dobrojević najavila je veliki povratak u rijaliti, koji je morala da napusti kako bi rešila zdravstvene probleme.
Starleta je potvrdila da će se vratiti u Belu kuću, pa i priznala da se sve vreme čuje sa bivšim dečkom.
“Vladimir i ja smo u kontaktu, sada mislim lepe stvari o njemu. Što se tiče nesporazuma, ja sam pisala sve “Instagram priče”, tako sam reagovala”, rekla je ona o Vladimiru.

Odgovarajući na pitanja u svom “Jutjub>> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << blogu, starleta je opisala Crnogorca kao “ludog”, pa je umesto konkretnog odgovora da li će se sa njim pomiriti rekla:
“U kontaktu smo.”
“Oporavila sam se, radim poslednje pripreme pred ulazak, moram da priznam da mi je teško, jer znate gde se vraćam. To će biti veoma uskoro”, dodala je Stanija i time potvrdila da će ponovo biti učesnica ovog šoua.
svetsvet
The post STANIJA OTKRILA KADA SE VRAĆA U RIJALITI: Starleta se sve vreme čuje sa Vladimirom, kaže da je LUD, a evo da li će se POMIRITI! appeared first on Svet portal.
Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.