Izvor: Press, 28.Dec.2018, 20:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRBIJA KRADE OD SVETSKIH UMETNIKA MISLEĆI DA NIKO NEĆE PRIMETITI JER JE MALA: Lukas na udaru Korejaca! Bukti RAT!

Nova pesma Ace Lukasa izazvala je međunarodni konflikt
Pevač Aca Lukas nedavno je objavio novi singl pod imenom "Veran", zbog čega se našao na udaru ni manje ni više nego fanova južnokorejske grupe BTS.
foto: Printscreen Youtube
Naime, na društvenoj mreži Tviter osvanuo je tvit u kome piše da je Lukasova pesma "Veran" u osnovi pesma >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << pomenute grupe pod nazivom Mic Drop:







"Aca Lukas - Veran je zapravo srpska verzija pesme BTS - Mic Drop. Mrzim to što ta zemlja (Srbija) ne može da napravi ništa svoje, nego krade od drugih umetnika širom sveta misleći da niko neće primetiti pošto je Srbija mala zemlja. Kučko, pokušaj ponovo", stoji u tvitu korisnika koji se potpisuje kao Soya. A pesmu o kojoj je reč poslušajte KLIKOM NA OVAJ LINK.
Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.