SRAMOTA! JANJUŠ na SRPSKOM prostački VREĐAO kineske mališane na treningu – JAVNOST ZGROŽENA! Zbog OVOGA se vratio u Srbiju?

Izvor: 011vodič.com, 02.Jan.2020, 19:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRAMOTA! JANJUŠ na SRPSKOM prostački VREĐAO kineske mališane na treningu – JAVNOST ZGROŽENA! Zbog OVOGA se vratio u Srbiju?

Na društvenoj mreži Tviter, video snimak kako jedan trener na srpskom “podučava” decu iz Kine, je postao viralan iz pogrešnih razloga. Iako u početku niko nije znao ko je u pitanju, isti snimak je postavljen na Jutjub gde je i otkriveno ko je trener koji je ponižavao mališane iz Kine. 
U pitanju je niko drugi no Marko Janjušević Janjuš, aktuelni učesnik Zadruga 3, koji je bio učesnik i prve sezone spomenutog rijalitija.
Iako je nekada Janjuš i te kako >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << zanimljiv gledaocima, pa i samim zadrugarima, javnost je zgrožena zbog načina na koji je on zarađivao novac u Kini iz koje se vratio, sa ne tako punim džepovima. Nije ni čudo jer glasine kruže da je neko sporni snimak pokazao nadležnima tog tima koji su odmah reagovali.
Da li je zbog ovoga Janjuš bio primoran da uđe u Zadrugu i ponovo se sretne sa svojom ljubavniom Anom Korać ili jednostavno želi da zaradi što više para, ostaje da nagađamo.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Isplivao monstruozan snimak kako Janjuš VREĐA DECU!

Izvor: Scandal.rs, 03.Jan.2020, 14:07

Marko Janjušević Janjuš veoma je (sasvim razumljivo) osetljiv kada mu vređaju ćerku, ali izgleda da nema problem s tim da on direktno vređa tuđu decu. Na društvenim mrežama osvanuo je snimak iz Kine, gde je Janjušević radio kao košarkaški trener za decu. Očigledno nezadovoljan time kako...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.