SKANDAL NA SRPSKOJ JUTJUB SCENI: Niksa Zizu lažirao SAOBRAĆAJKU da uradi OVU BIZARNU OPERACIJU?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Okt.2019, 22:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SKANDAL NA SRPSKOJ JUTJUB SCENI: Niksa Zizu lažirao SAOBRAĆAJKU da uradi OVU BIZARNU OPERACIJU?!

Procurila fotka koja je šokirala sve!

Popularni Jutjuber Nikola Jovanović, poznatiji kao Nixa Zizu danima je u centru skandala, a svi bruje o operaciji kojoj se podvrgao kako bi produžio noge!

Naime, Nixa Zizu je 2016. godine tvrdio da je doživeo saobraćajnu nesreću od koje se teško oporavlja. Nakon što je pričao da prolazi kroz turbulentan period poruke podrške fanova su se nizale, a sada su se pojavili navodi da je cela ta priča izmišljotina kako bi Jutjuber >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prikrio pravi razlog odlaska u bolnicu.

A post shared by Nixa Zizu (@nixazizu89) on Sep 22, 2019 at 9:00am PDT

Verzija priče koja kruži internetom je da je Nixa zapravo išao na tretman povećanja visine na jednu kliniku u Jermeniji, te da je zato dugo bio na oporavku. Procurele su i fotografije od pre i posle, a nakon svega je i Jutjuber rešio da se oglasi.

Šokirao je mnoge kada je potvrdio da je imao dve operacije nogu, međutim, navode da je lažirao saobraćajnu nesreću iz 2016. godine, nije komentarisao.

- Ukratko uradio sam dve lude operacije i lomio noge, tj 6 kostiju na nogama uz pomoć doktora - između ostalog je on poručio i izazvao brojne polemike.

A post shared by Nixa Zizu (@nixazizu89) on Oct 3, 2019 at 12:23pm PDT
Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.