Izvor: Press, 26.Okt.2018, 13:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SARA TEŠKO PODNOSI RASKID SA VOJKETOM: Pevačicina majka otkrila da je morala da je SMIRUJE! Sada je TUŽNA i PATI!

Sara i Vojke oglasili su se na društvenim mrežama i saopštili da su odlučili da prekinu vezu
Vest da su Sara Reljić i Vladan Vojnović Vojke raskinuli iznenadila je javnost, posebno fanove "Zadruge", koji su obožavali ovaj skladan rijaliti par.
Vojke i Sara tokom "Zadruge 1"foto: Printscreen Youtube
Sara i Vojke oglasili su se na društvenim >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << mrežama i saopštili da su odlučili da prekinu vezu samo četiri meseca posle završetka rijalitija.


Bivši ljubavni par nije hteo da komentariše raskid, stoga smo kontaktirali Sarinu majku Indiru Reljić, koja priznaje da ju je raskid iznenadio.
- Nisam ovo očekivala, ona je njega baš volela i trudila se da veza opstane. Ne znam ko je prekinuo, ali primetila sam da su se udaljili, nisu zainteresovani jedno za drugo kao pre. Mnogo stvari ona krije, ne znam detalje njihove veze. Samo jednom su bili zajedno kod mene, kada su otvarali poklone fanova - rekla je Indira za "Blic".
- Neka nađe koga hoće, važno je samo da dođe sebi. Sada je tužna, pati zbog raskida. Nije baš kako treba, morala sam da je smirujem. Došao joj je i brat. Malo je on s njom, malo ja, da je smirmo, malo se osami. Biće ona dobro - poručila je Sarina majka.
Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.