Rusija će protjerati zapadne novinare ako YouTube bude blokirao brifinge Zaharove

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 26.Maj.2022, 12:17

Rusija će 'protjerati zapadne novinare' ako YouTube bude blokirao brifinge Zaharove

Rusko Ministarstvo vanjskih poslova izvijestilo je 26. maja da će novinari iz zemalja Zapada biti protjerati iz Rusije ako Youtube bude blokirao brifinge na platformi njihove portparolke. Portparolka Marija Zaharova, koja drži sedmične brifinge o ruskoj vanjskoj politici, uključujući vojnu intervenciju Moskve u Ukrajini, rekla je da je Ministarstvo upozorilo YouTube da prestane blokirati njene sadržaje na toj platformi, piše Reuters. "Upravo smo došli i rekli im: 'Budete li...
Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rusko ministarstvo: Rusija će proterati zapadne novinare ako YouTube bude blokirao brifinge Zaharove

Izvor: Danas, 26.Maj.2022

Novinari iz zapadnih zemalja će biti proterati iz Rusije ako Jutjub (Youtube) bude blokirao brifinge na platformi njihove portparolke Marije Zaharove, saopštilo je danas rusko ministarstvo spoljnih poslova.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.