Rezultati Gradske smotre recitatora u petak 16. aprila

Izvor: Megafon.co, 14.Apr.2021, 11:43

Rezultati Gradske smotre recitatora u petak 16. aprila

Rezultati Smotre recitatora biće objavljeni u petak, 16. aprila, dok će škole i putem mejla dobiti obaveštenje o pobednicima. Takođe, na Jutjub kanalu Niškog kulturnog centra biće dostupni snimci  pobednika ovogodišnje Gradske smotre recitatora.
S obzirom na to da su, usled aktuelne epidemiološke situacije izazvane virusom Kovid 19, ustanovljene nove mere Vlade Republike Srbije i ovogodišnja Smotra recitatora prilagođena je novonastalim uslovima.
Onlajn >> Pročitaj celu vest na sajtu Megafon.co << Smotra recitatora Po preporuci Saveza amatera Srbije, Gradska smotra recitatora održava se u onlajn formatu na svim nivoima takmičenja.
To znači da takmičari ne nastupaju uživo, već organizatorima dostavljaju snimke nastupa.  Žiri na svim nivoima takmičenja zasedaće uživo, a snimci će im biti emitovani u kontinuitetu za svaku kategoriju posebno, kao što je to slučaj i u normalnim okolnostima.
“Kako bismo takmičarima i njihovim mentorima (pedagozima) omogućili jednake uslove takmičenja, škole su dobile potrebna uputstva i detaljne instrukcije organizacije školskog takmičenja, kao i na koji način će biti organizovana takmičenje na svim ostalim nivoima”, poručuju organizatori Niški kulturni centar.
Rok za prijavu ističe danas, 14. aprila. Kriterijumi i propozicije takmičenja ostaju nepromenjeni. 
Foto – Dejan Janošević, arhiva NKC 2017.
Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na Megafon.co...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Megafon.co. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Megafon.co. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.