Problemi sa naslednikom Internet Explorer-a

Izvor: B92, 07.Maj.2021, 18:22

Problemi sa naslednikom Internet Explorer-a

Microsoft Edge, naslednik Internet Explorer-a, ima jedan veliki problem, otkrili su korisnici na Reddit-u.

Mnogi korisnici imaju ovaj bag, što je potvrdio i portal "Bleeping computers". Radi se o gledanju videa preko Youtube-a.

Kada se na Youtube-u gleda video u full screen-u i visokoj rezoluciji, pretraživač zabaguje, a zatim i se i ugasi, to jest crash-uje.

Razlog je novi update, koji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je nedavno izbacio Windows za Microsoft Edge 90. Windows još nije popravio ovo.

Kada su korisnici kontaktirali Windows, operater im je saopštio da skinu Windows Edge Canary, što se na kraju ispostavilo kao rešenje.

Ipak, Windows-ov pretraživač uvek ima neku začkoljicu, pa tako i sada i to je razlog zašto ga ljudi uglavnom ne koriste.

Ovaj problem dešava se i na desktop-u i na mobilnom telefonu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.