Izvor: Blic, 05.Mar.2021, 18:27

Premijere MAC nastupa iz novog ugla - svakog petka na jutjubu

Spektakularna scenografija, LED ekrani koji su se sklapali i rasklapali u vazduhu, najveći laser šou ikada do sada izveden na ovim prostorima – sigurno je da svi pamtimo kako su izgledali nastupi na MAC ceremoniji. Ipak, usled kompleksnosti glamuroznog događaja u Areni, i nemogućnosti da svaki detalj zahtevne produkcije bude prikazan na malim ekranima, organizatori su rešili da fanove MAC-a obraduju YouTube premijerama nastupa, koje će doneti jedan novi doživljaj MAC-a gledaocima.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Premijere MAC nastupa iz novog ugla - svakog petka na jutjubu

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Mar.2021

Fanovi MAC-a već mesecima na društvenim mrežama izražavaju želju da vide pojedinačne nastupe..Spektakularna scenografija, LED ekrani koji su se sklapali i rasklapali u vazduhu, najveći laser šou ikada do sada izveden na ovim prostorima – sigurno je da svi pamtimo kako su izgledali nastupi na...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.