Novosadski je i praviti se blesav: Nastavak prepucavanja Bebe Balašević i Frajli

Izvor: Luftika.rs, 31.Maj.2022, 08:47

Novosadski je i praviti se blesav: Nastavak prepucavanja Bebe Balašević i Frajli

Problem između Frajli i Jelene Bebe Balašević izbio je nakon što su počele da kruže glasine da porodica Balašević navodno ima veze s uklanjanjem Jutjub kanala benda, zbog kog su morale da pokrenu novi, kao i da im je porodica zabranila da izvode Đoletove pesme.
Javnost je njihovu raspravu imala prilike da prati, ni manje ni više, nego na Fejsbuku.
Beba >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << je u prethodnoj objavi na Fejbuku istakla da njena porodica nikada nije branila Frajlama da izvode pesme njenog oca, kao da nemaju nikakve veze s kanalom na Jutjubu, te da očekuje da grupa to demantuje.
Nevena Buča, jedna od osnivačica grupe Frajle, odgovorila je Jeleni Bebi Balašević.
Foto: Instagram/The Frajle „Draga Bebo, čitamo tvoje statuse te evo nekoliko informacija. Nikada nismo izjavile da naš Jutjub kanal ima bilo kakve veze s tobom niti nas je ikad iko pozvao da komentarišemo tu temu. Nijedne novine, niti jedan portal, novinar, niti bilo ko osim tebe u ovim statusima“, započela je ona na Fejsbuku i dodala:
„Iskreno ne znamo ko je to uopšte rekao i povezao naš Jutjub kanal s tobom (vama) i za to smo prvi put čule ovim putem pa evo i lepe prilike da pozovemo sve da ‘zaprate’ naš kanal. Mi smo veliki ljubitelji Đoletove muzike, lika i dela i to smo uvek pričale, javno i privatno“.
„Takođe poštujemo tvoju porodicu, s vama smo uvek imale korektnu saradnju i to je takođe javno poznato. Zvale smo te i pisale ti (ostale bez odgovora), a evo sada i ovako… Imaš poziv od nas za kafu jer novosadski je ljubav, Frajle“, poručila je Nevena u ime benda.
Zatim je usledio i Bebin odgovor:
„Draga Nevena, odgovor ste dobile prošle godine od ljudi koje ste kontaktirale. Niste ga ispoštovale. Ja stvarno nisam bila raspoložena za razgovor u to vreme, sigurna sam da razumeš i zašto. Nešto mi je teško da poverujem da prvi put čujete da se nestanak vašeg kanala pripisao nama. Možda ne čitaš šta pišu fanovi i na vašoj stranici, i šta pišu novine već skoro godinu dana i u koji se kontekst stavlja moja porodica. Možda. Nismo vam nikad ništa branili. Iako neki autori i to rade, pa čak i napismeno, sa sve svojom izjavom i potpisom… Možda ste se sretale s tim. Ali ne od nas. Novosadski je mnogo toga lepog, ali nažalost novosadski je i malko praviti se blesav ponekad“, poručila je Beba.
Fan Balaševića razočaran postupcima Đoletove porodice: Ne razumem tu bahatost
Izvor: Nova.rs

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

NAKON PRIČA DA SU BALAŠEVIĆI UKLONILI JUTJUB KANAL FRAJLAMA Beba odgovorila na prozivke: "Ne pravite se blesavi"

Izvor: Blic, 31.Maj.2022

Do sukoba između Frajli i Bebe Balašević došlo je posle priča da je porodica Balašević imala veze s uklanjanjem Jutjub kanala ovog benda. Nakon što im je kanal na ovoj društvenoj mreži ugašen, one su napravile novi.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.