Izvor: Scandal.rs, 17.Jul.2019, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi hit! Dragana snimila pesmu posle tri godine pauze!

Dragana Mirković odlučila je da izađe u susret zahtevima miliona obožavalaca te im je posle tri godine diskografske pauze poklonila novu pesmu “Zamena”, koju je danas objavila na svoj “jutjub” kanalu. Folk carica odlučila se za moćnu baladu koju potpisuju Mlađan Dinkić i Saša Milošević Mare, a svi oni koji su je čuli pre premijere The post Novi hit! Dragana snimila pesmu posle tri godine pauze! appeared first on Scandal portal.
Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Veliki povratak na muzičku scenu: Dragana Mirković posle tri godine pauze izbacila novu pesmu! (VIDEO)

Izvor: Svet, 18.Jul.2019, 15:30

Dragana Mirković odlučila je da ispuni želju miliona obožavalaca te im je posle tri godine diskografske pauze poklonila novu pesmu “Zamena”, koju je danas objavila na svoj Jutjub kanalu.. Pvu baladu  potpisuju Mlađan Dinkić i Saša Milošević Mare, a svi oni koji su je čuli pre premijere...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.