Mitrović: Volim što je više zvezdaša, mi smo mali  odbrani VIDEO

Izvor: B92, 20.Nov.2018, 18:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mitrović: Volim što je više zvezdaša, mi smo mali " odbrani VIDEO

Reprezentativac Srbije, igrač Fulama Aleksandar Mitrović pričao je za Partizanov Jutjub kanal o ljubavi prema crno-belima, usponima, padovima, privatnom životu.

Mitrović otkriva kada je i kako postojala mogućnost da se vrati u Partizan, zašto želi da postane kuvar posle fudbalske karijere, prijateljstvu sa zvezdašima i zašto ne postoji klub koji može da se po pritisku meri sa Partizanom.

Sve o počecima, uspešnim rezultatima Partizana tokom njegovog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << boravka u Humskoj, transferima u Andrleht i Njukasl, tenisu kao hobiju, uticaju Slaviše Jokanovića i Vuka Rašovića na karijeru, bivšem treneru u Anderlehtu Besniku Hasiju, sadašnjem klubu Fulamu...
Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.