“Mali mi je ovaj grob” Biljane Srbljanović u petak na Hartrospektivi

Izvor: Danas, 28.Maj.2020, 10:45

“Mali mi je ovaj grob” Biljane Srbljanović u petak na Hartrospektivi

U okviru novog programa, Hartrospektiva, svakog petka, na Hartefaktovom Jutjub kanalu, prikazani su najzanimljiviji komadi nastale u okviru ove produkcije. Ovog petka, 29. maja od 21 čas na zahtev publike, ponovo će biti prikazana predstava “Mali mi je ovaj grob”, nastala prema tekstu Biljane Srbljanović, u režiji Dina Mustafića.
Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Pogledajte onlajn predstavu "Mali mi je ovaj grob" koja za junaka drame ima Gavrila Principa

Izvor: B92, 28.Maj.2020

Nastala prema tekstu Biljane Srbljanović, u režiji Dina Mustafića, predstava "Mali mi je ovaj grob" bavi se sećanjem na Prvi svetski rat, sa užim fokusom na sarajevski atentat...U okviru novog programa, Hartrospektiva, svakog petka od 21 čas, na Hartefaktovom kanalu na Jutjubu, prikazani su najzanimljiviji...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.