Izvor: marketingITD.com, 16.Jun.2014, 15:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MTS Internet beba, najgledanija indijska reklama svih vremena [VIDEO]

Video reklama pod nazivom MTS Internet beba (MTS Internet Baby) na YouTube kanalu beleži više od 24 miliona pregleda od kraja februara do danas, što je najviše pregleda za neku reklamu namenjenu indijskom tržištu. Ovu reklamu je uradila indijska oglašivačka agencija Creativeland Asia, a naručilac je ruski telekomunikacioni gigant MTS Telecom, za indijsko tržište.

Agencija Creativeland Asia navodi, a prenosi Marketing Magazin, da je >> Pročitaj celu vest na sajtu marketingITD.com << ovaj video među favoritima za ovogodišnje Kanske lavove (Cannes Lions). Cilj oglasa je da pokaže kako umrežavanje utiče na one korisnike koji su rođeni u svetu interneta, takozvane digitalne urođenike.
Do sada je skoro 100 hiljada korisnika komentarisalo oglas i podelilo ga na Facebooku, Twitteru, YouTube mreži i Tumblru, a pojavile su se i brojne parodije. Korisnici su čak preuzeli video klip i promenili mu format tako da odgovara deljenju preko mobilnih telefona, što se dalje širilo preko platformi za chat, poput WhatsApp.
„Na ovaj način, oglas je započeo sopstveni život i postao je simbol indijske generacije mladih korisnika koji su rođeni za internet.“ dodaju iz agencije Creativeland Asia.
Neki kažu da je ova reklama „previše“, neki su oduševljeni, ali sigurno je da malo koga ostavlja ravnodušnim.
The post MTS Internet beba, najgledanija indijska reklama svih vremena [VIDEO] appeared first on marketingITD.

Nastavak na marketingITD.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta marketingITD.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta marketingITD.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.