MRTVA USTA NE GOVORE Fanovi OSUDILI Karića zbog pokojne Dijane: BOLESNU SI JE VARAO...

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jan.2020, 22:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"MRTVA USTA NE GOVORE" Fanovi OSUDILI Karića zbog pokojne Dijane: "BOLESNU SI JE VARAO..."

Pretužno...

Stefan Karić je od početka "Zadruge 3" veoma prihvaćen od naroda između ostalog, jer je bivši momak Dijane Milojković, preminule manekenke, te smo svi videli njegov podvig kada se ošišao na ćelavo zbog nje.

Međutim, od kako je kročio u "Imaginarijum", on često pominje pokojnu misicu pa neki fanovi navode da na taj način pokušava da prikupi glasače i navodno da na njeno ime napreduje u rijalitiju.

Podsetimo, sinoć je Karić ponovo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pričao o Dijani sa Zolom, te su se pojavili negativni komentari na zvaničnoj Jutjub stranici "Zadruge:

- Mrtva usta ne govore, srami se mali Osmane; Patetiko, patetiko, teška li si; Kariću, ostavi devojku da počiva u miru, Zašto stalno pominje pokojnu Dijanu - bili su neki od komentara ispod snimka:

- Kad ćeš ispričati kako si je bolesnu varao? - nastavili su se komentari.

Da li je ovo zaista Stefanova taktika, ili i dalje pati za njom, ostavljamo vama da procenite.

A ove komentare i taj Karićev razgovor sa Zolom, možete pogledati u videu prilogu:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.