MIHA, „POCEPAJ” OVO KAO ŠTO SI CEPAO MREŽE Za one koji su zaboravili, da se podsete NAJBOLJE LEVICE u Evropi /VIDEO/

Izvor: 011vodič.com, 13.Jul.2019, 18:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MIHA, „POCEPAJ” OVO KAO ŠTO SI CEPAO MREŽE Za one koji su zaboravili, da se podsete NAJBOLJE LEVICE u Evropi /VIDEO/

Foto: A. Dimitrijević / RAS Srbija Siniša Mihajlović, legendarni fudbaler, a sada trener italijanske Bolonje, obelodanio je da ima leukemiju. Izjavio je da će se svim snagama boriti sa opakom bolešću, te da neće odustajati i predati se kao što nije radio ni kao profesionalni fudbaler. Foto: Youtube / youtube Siniša Mihajlović Sa željom da što brže prebrodi ovu bolest i „pocepa” je, kao što je nekada cepao mreže >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << protivničkih golmana, želeli smo, one koji su zaboravili, da podsetimo koliko je njegova levica bila ubojita i kakav je strah i trepet bio za protivničke golmana. Po mnogima jedan od najboljih izvođača slobodnjaka svih vremena … Siniša Mihajlović je u svojoj bogatoj igračkoj karijeri nastupao za Vojvodinu, Crvenu zvezdu, Romu, Sampdoriju, Lacio i Inter. Sa Andreom Pirlom deli rekord po broju postignutih golova u Seriji A – čak 28. (Vladimir Andonov) More
The post MIHA, „POCEPAJ” OVO KAO ŠTO SI CEPAO MREŽE Za one koji su zaboravili, da se podsete NAJBOLJE LEVICE u Evropi /VIDEO/ appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.