Izvor: Press, 05.Okt.2018, 18:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MAMA JOJ JE POZNATA VODITELJKA, A ONA JE KRENULA NJENIM STOPAMA: Ona je novo TV lice i nasledila je majku!

Sara Mia je rasla uz televiziju
Iako je završila režiju, Sara Mia odlučila je da krene maminim stopama i postane TV voditeljka.
Lea Kišfoto: Printscreen Youtube
Dok privodi kraju master studije na Fakultetu političkih nauka, Sara Mia Jokić, ćerka Lee Kiš, nedavno je dobila svoju >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << emisiju "Život plus" na "Studiju B" i tako zvanično krenula majčinim stopama. Kako je sama svojevremeno rekla, Sara Mia je rasla uz televiziju, kao dete učestvovala u raznim TV emisijama, a kasnije snimala i reklame.

Ipak, nova emisija je na znatno profesionalnijem nivou i Sara Mia će pokušati da izgradi svoje ime, nezavisno od toga čija je ćerka, a ponosna majka Lea nije krila oduševljenje te se i javno pohvalila Sarinom novom emisijom. 

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.