Izvor: Press, 10.Jan.2019, 00:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUNA I DRAGANA MITAR SU PROŠLOST: Marko završio U KREVETU s Marijanom, pa se mazili do zore! (VIDEO)

Vidno je da se simpatije razvijaju obostrano
Marko Miljković je u toku prethodne noći pričao sa Draganom Mitar, s kojom je pre bio u bliskim odnosima. Nakon ulaska njenog bivšeg ljubavnika, Pavla Jovanovića, on se distancirao od nje, ali ipak je sinoć popričao s njom o svemu onome što je muči danima.
foto: Printscreen >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Youtube
Tom prilikom Dragani je poručio da oni mogu biti samo prijatelji, kao što to već jesu, a zatim se zbližio s Marijanom Zonjić. Tako da su sinoć sve do kasnih sati šaputali o raznima temama, ali i o dešavanjima u rijalitiju.


foto: Printscreen Youtube
Marko i Marijana su sve vreme mazili jedno drugo, pa je vidno da se simpatije razvijaju obostrano. U danima pred nama videćemo da li će oni preći granice prijateljstva i uploviti u ljubavnu vezu.
foto: Printscreen Youtube
Podsetimo, za Marka i Lunu Đogani mnogi su mislili da će uploviti u vezu, a nakon žestoke svađe koja je bila pre nekoliko dana, ovi zadrugari su zahladneli sa svojim odnosima.
Kako je to izgledalo pogledajte u video-snimku:

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Zadrugari napali Pavla, on pobesneo i izneo nove detalje iz veze sa Draganom!

Izvor: Scandal.rs, 10.Jan.2019

Dragana i Pavle su  bili glavna tema za stolom, a raspravljalo se o tome ko laže – da li ona ili on. Na samom početku emisije u kojoj gledaoci postavljaju pitanja, došlo je do rasprave između učesnika Zadruge i Pavla Jovanovića, a potom između Dragane i Pavla, njenog bivšeg ljubavnika. Prvo...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.